Voorbereidingen aanleg warmtenet Tuinen van Luna

De nieuwbouwwoningen van de Tuinen van Luna worden binnenkort verwarmd met een warmtenet. Vanaf september start HVC met een aansluiting op het bestaande warmtenet in Heerhugowaard in het Luipaardpark. Op meerdere plekken tussen de nieuwbouwlocatie en het Luipaardpark gaat HVC dit najaar aan de slag.

Werkzaamheden bij fietsbrug Butterhuizenpad

In het water bij de fietsbrug bij het Butterhuizenpad plaatsen we een zinker. Op 16 september worden damwanden de grond ingetrild om de zinker plaatsen. De fietsbrug is tijdens de werkzaamheden afgesloten van 9 september tot en met 18 oktober afgesloten, in verband met uw veiligheid. De omleidingsroutes staan met borden aangegeven. 

Voorbereiding boring fietspad Westtangent

Onder het fietspad langs de Westtangent brengen we warmteleidingen aan. In september beginnen de voorbereidingen. Op het fietspad langs de Westtangent vanaf Strand van Luna tot IJsbeer worden alle warmteleidingen aan elkaar gelast en geïsoleerd. Tijdens deze voorbereidingen is het fietspad ter hoogte van de werkzaamheden afgesloten. De omleidingen staan in de wijk aangegeven met borden. 

Aansluiting op bestaand warmtenet in Luipaardpark

Vanaf half september tot en met half oktober legt HVC warmteleidingen in het Luipaardpark en sluit ze aan op het bestaande warmtenet van Heerhugowaard. De werkzaamheden zijn ter hoogte van Jaguar 15 tot 21. De straat is tijdens de werkzaamheden gewoon open voor verkeer. 

Aannemer A.Hak voert in opdracht van HVC de werkzaamheden uit.

Vragen

Heeft u een vraag of opmerking over de werkzaamheden? Mailt u dan naar warmtenet.noord@hvcgroep.nl.